Ιδέες για προσκλητήρια βάπτισης το χειμώνα

Ιδέες για προσκλητήρια βάπτισης το χειμώνα

Αρκετοί είναι εκείνοι που επιλέγουν την εποχή του χειμώνα για την βάπτιση του παιδιού τους. Και όχι άδικα θα λέγαμε αφού ο χειμώνας έχει την δική του μαγεία. Εάν και εσείς βρίσκεστε σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, τότε παρακάτω θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μερικές πανέμορφες ιδέες για προσκλητήρια βάπτισης το χειμώνα.

Φυσικά πέρα από τα πανέμορφα προσκλητήρια βάπτισης που μπορεί κανείς να επιλέξει τους χειμερινούς μήνες, τα πλεονεκτήματα είναι πολύ περισσότερα. Ένα από αυτά είναι και το γεγονός ότι θα βρείτε πολύ ευκολότερα την επιθυμητή ημερομηνία, αφού ο περισσότερος κόσμος επιλέγει το καλοκαίρι. Επιπροσθέτως, τα πανέμορφα χρώματα του χειμώνα σας προσφέρουν μια μεγαλύτερη γκάμα επιλογών τόσο για το θέμα και τα χρώματα του προσκλητηρίου όσο και για τον συνολικό στολισμό.

Χειμωνιάτικα προσκλητήρια βάπτισης τι να επιλέξω

Σίγουρα οι διαθέσιμες επιλογές σε χειμωνιάτικα προσκλητήρια βάπτισης είναι αρκετές. Ανάλογα με το αν πρόκειται για βάπτιση αγοριού ή κοριτσιού θα εξαρτηθεί και η επιλογή σας. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες θεματολογίες που μπορεί να ανταπεξέλθουν ιδανικά σε κάθε περίπτωση.

Φυσικά δεν γίνεται να μιλάμε για ιδέες για προσκλητήρια βάπτισης το χειμώνα και να λείπει το χιόνι. Ο χειμώνας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τα χιονισμένα τοπία, κάτι που μπορείτε να εντάξετε και στα προσκλητήρια της βάπτισης. Μια επίσης έξυπνη επιλογή είναι να επιλέξετε ένα Χριστουγεννιάτικο θέμα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Χειμωνιάτικα προσκλητήρια βάπτισης για αγόρι

Όταν πρόκειται για χειμωνιάτικα προσκλητήρια βάπτισης για αγόρι, οι επιλογές μπορεί να συνδυάζουν τόσο τις γενικές θεματολογίες που προαναφέραμε όσο και κάτι πιο ιδιαίτερο. Ο πιγκουίνος θα λέγαμε ότι αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές του χειμώνα, λόγω φυσικά του έντονου στοιχείου του πάγου. Ωστόσο οι επιλογές σας μπορεί να είναι πολύ περισσότερες, όπως κάποιο τρένο που να παραπέμπει σε πολικό express ή ένα έλκηθρο.

Χειμωνιάτικα προσκλητήρια βάπτισης για κορίτσι

Φυσικά και στα χειμωνιάτικα προσκλητήρια βάπτισης για κορίτσι μπορείτε να βρείτε μερικές πανέμορφες επιλογές. Δεν γίνεται να μιλάμε για χειμώνα και να μην αναφέρουμε την πιο δημοφιλή τάση των τελευταίων χρόνων. Η πριγκίπισσα του πάγου, η Έλσα, είναι ένας χαρακτήρας που σίγουρα θα αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή. Φυσικά και η Χιονάτη θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στην περίσταση, αφού το όνομά της προέρχεται από το βασικότερο στοιχείο του χειμώνα, το χιόνι.

Θέματα για προσκλητήρια βάπτισης το χειμώνα

Το γεγονός ότι η βάπτιση θα γίνει τον Χειμώνα, δεν σημαίνει ότι το προσκλητήριο δεν μπορεί να περιλαμβάνει τα κλασικά σχέδια. Όπως μπορείτε να δείτε, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πολλές και διάφορες επιλογές σε θέματα για προσκλητήρια βάπτισης, τόσο για αγοράκια όσο και κοριτσάκια. Πριγκίπισσες και αυτοκίνητα, ζωάκια, αεροπλανάκια και τρένα, νεράιδες και στρουμφάκια και πολλά ακόμη υπέροχα σχέδια.

Ωστόσο εάν θέλετε αποκλειστικά και μόνο κάποιο θέμα που να συνδυάζεται με τον χειμώνα, τότε η καλύτερη επιλογή είναι να αναζητήσετε θέματα που θα περιλαμβάνουν κάποιο στοιχείο της εποχής αυτής.

Σκεφτείτε με τι έχετε συνδυάσει εσείς τον χειμώνα και σίγουρα θα σας έρθει η πιο όμορφη ιδέα.

Η εταιρεία Polygrafos, πέρα από την τεράστια ποικιλία σε έτοιμα θέματα για προσκλητήρια βάπτισης, μπορεί να αναλάβει την εκτύπωση και οποιουδήποτε σχεδίου εσείς επιθυμείτε. Επιπρόσθετα, σας δίνουμε και πρωτότυπες ιδέες για τα κείμενα βάπτισης που θα γράψετε στα προσκλητήριά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης: Συμβουλές για την επιλογή προσκλητηρίων βάπτισης