10 σημάδια ότι ο σύντροφός σας σας απατάει

10 σημάδια ότι ο σύντροφός σας σας απατάει

10 σημάδια ότι ο σύντροφός σας σας απατάει

Η απιστία είναι μία πράξη που συμβαίνει με αρκετά μεγάλη συχνότητα στις ανθρώπινες σχέσεις, είτε αυτές είναι μικρότερης, είτε μεγαλύτερης ηλικίας και αποτελεί μία από τις πιο κοινές αιτίες διάλυσής τους σε πολλές χώρες του κόσμου.  Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ο άπιστος προσπαθεί να κρύψει την αμαρτία του με πολλούς και διάφορους τρόπους. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται χωρίς αποτέλεσμα, παρ΄ όλη την καταβαλλόμενη προσπάθεια. Ειδικά αν ο θύτης είναι ο άνδρας και το θύμα η σύζυγος τότε οι πράξεις απιστίας είναι ακόμα πιο δύσκολο να παραμείνουν κρυφές. Και αυτό γιατί το γυναικείο ένστικτο είναι τις περισσότερες φορές αλάνθαστο. Έτσι, δεν είναι λίγες οι έρευνες που έχουν λάβει χώρα και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και αναφέρουν ότι οι περισσότεροι από τους συζύγους δεν μπορούν να κρύψουν παρόμοιες συμπεριφορές από τις γυναίκες τους. Στον αντίποδα, το ανδρικό ένστικτο δεν έχει αποδειχθεί τόσο αποτελεσματικό, καθώς οι έρευνες δείχνουν ότι οι άνδρες δεν υποπτεύονται συχνά τις γυναίκες τους για τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Ωστόσο, υπάρχουν φορές που κανένας από τους δύο δεν είναι απολύτως σίγουρος για τον άλλον και την ενδεχομένως κρυφή του σχέση και έτσι χρειάζονται ορισμένα διαπιστευτήρια. Έτσι, οι φωτογραφίες και τα βίντεο δεν μπορούν να πουν ψέματα, καθώς αν έρθουν στην επιφάνεια, τότε μπορεί κανείς να αντιληφθεί την κατάσταση και να προβεί στις ανάλογες πράξεις. Επιπρόσθετα, υπάρχουν και άλλα στοιχεία και χαρακτηριστικά που σηματοδοτούν τη συγκεκριμένη πράξη και που μπορεί κανείς να αντιληφθεί εάν μπορέσει και τις αντικρύσει. Έτσι, παρακάτω σας παρουσιάζουμε 10 σημάδια, τα οποία μόλις τα αντιληφθείτε, καλό θα είναι να προβείτε σε μία πιο ενδελεχή έρευνα όσον αφορά το σύντροφό σας και κατ’ επέκταση τη σχέση σας.

Κορεσμός στο σεξ

Αν έχετε παρατηρήσει ότι ξαφνικά δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για σεξουαλική επαφή μαζί σας. Αν το τελευταίο διάστημα καταλαβαίνετε ότι το ερωτικό ενδιαφέρον του συζύγου σας είναι αρκετά μειωμένο ως και τελείως απών, τότε καλό θα είναι να αρχίσετε να ερευνείτε το γιατί. Όποιος και αν είναι ο λόγος, οφείλετε σίγουρα να τον γνωρίζετε και αν μη τη άλλο να κάνετε κάτι για αυτό.

Ψιθύρισμα

Αν αντί να μιλήσει όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος στο τηλέφωνο, εκείνος ψιθυρίζει. Όταν κάποιος θέλει να κρύψει κάτι από τον-την σύντροφό του, συνήθως δεν ομιλεί δυνατά και κατ΄ επέκταση όταν μιλάει μαζί του/της στο τηλέφωνο, συνήθως ψιθυρίζει. Έτσι, αν αντιληφθείτε παρόμοιες συμπεριφορές, τότε καλό είναι να προσπαθήσετε να διερευνήσετε τι ακριβώς συμβαίνει.

Βραδινές περιπλανήσεις

Αν έχει αυξήσει τις βραδινές εξόδους με τους φίλους του. Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που ακόμα και στα πλαίσια ενός γάμου δε σταματούν τις συστηματικές νυχτερινές εξορμήσεις με τους φίλους τους. Ωστόσο, αν αυτές αρχίσουν απότομα να αυξάνονται σε ένταση, διάρκεια και συχνότητα, τότε καλό θα είναι να αρχίσετε να αναρωτιέστε.

Block

Αν σας έχει αποκλείσει από τους προσωπικούς του λογαριασμούς ή έχει αλλάξει τους κωδικούς πρόσβασης στο κινητό και τον υπολογιστή.

Ιστορικό PC

Αν «καθαρίζει» τακτικά το ιστορικό περιήγησης στον υπολογιστή. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι άντρες αυτοϊκανοποιούνται μέσα σε έναν γάμο και πολλές φορές αυτό αναζωπυρώνει και την ίδια τους τη σχέση. Ωστόσο, αρκετές φορές ντρέπονται να το εκφράσουν και έτσι προσπαθούν να το κρύψουν, σβήνοντας το ιστορικό τους από το διαδίκτυο. Βέβαια, αν αυτό αλλάξει σε συχνότητα και εμφανίζεται σε μεγαλύτερη κλίμακα, τότε καλό θα είναι να αναρωτηθείτε μήπως συμβαίνει κάτι άλλο.

Συχνές απουσίες

Αν ξαφνικά εξαφανίζεται από το σπίτι. Αν παρατηρήσετε ότι ο/η σύντροφός σας βρίσκει συχνά δικαιολογίες για να φύγει από το σπίτι, τότε θα πρέπει να αναρωτηθείτε ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο παρουσιάζεται το συγκεκριμένο φαινόμενο. Άλλο να πηγαίνει για τις βασικές δουλειές του σπιτιού και άλλο να εξαφανίζεται κάθε λίγο με μία διαφορετική πρόφαση.

Συνεχόμενες καθυστερήσεις

Αν καθυστερεί να επιστρέψει στο σπίτι συχνά δεν είναι καλό σημάδι.

Άρωμα γυναίκας

Αν έχετε μυρίσει αρκετές φορές επάνω του ένα διαφορετικό άρωμα από το δικό του.

Αυξημένα έξοδα

Αν γυρνάει στο σπίτι με περίεργες αποδείξεις στο χέρι. Αν αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τα οικονομικά του σπιτιού ή ότι τώρα τελευταία τα έξοδα έχουν αδικαιολογήτως αυξηθεί, τότε πρέπει να αναρωτηθείτε αν ενδεχομένως υπάρχει και κάποιο ΄΄τρίτο΄΄ πρόσωπο στη μεταξύ σας σχέση.

Αλλαγή ρουτίνας

Αναζητήστε κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο και αλλαγές στη συμπεριφορά του. Μήπως ξαφνικά έχει αρχίσει να δουλεύει ως αργά, μήπως τελευταία συναντάει περισσότερο κάποιον συγκεκριμένο του φίλο, μήπως τελευταία έχει αυξήσει τα meetings με την εταιρεία;

Δείτε επίσης:
Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στο Blog. Σημειώστε σελιδοδείκτη το permalink.